En af de bedste jordbæris, prinsessen har smagt er denne sag fra
Anne au Chocolat. Prinsessen anbefaler alle sine undersåtter at prøve
denne is, hvis de mangler sol og sommer i hverdagen!
Jordbæris
ca. 800 ml
100 g fløde
100 g sødmælk
70 g flormelis
3 æggeblommer
400 g jordbær
Bring fløde og mælk i kog sammen med 35 g sukker
Pisk æggeblommer og 35 g sukker lyst og luftigt
Hæld den kogende flødemasse over æggene mens der piskes
Hæld cremen tilbage i gryden og varm langsomt op til 83 grader
Køl cremen af i køleskabet i ca 1 døgn
Blend jordbærrene og bland det sammen med cremen
Kør den lækre jordbærcreme på ismaskinen og nyd sommeren med det samme - evt med et lille drys lakrids.
Jeg synes at der mangler et billede af maskinen!
SvarSletDet kommer der. Mangler bare det gode lys... Men den er lækker!
SvarSlet