mandag den 26. januar 2015

Pomelosalat


Det er efterhånden et stykke tid siden jeg lavede denne pomelosalat, men det gør den ikke dårligere. Der er stadig lækre pomelo at få i butikkerne, og selvom det er et lidt besværligt arbejde at få frugtkødet ud er det al besværet værd.

Pomelosalat
4 personer

1/2 pomelo afhængig af størrelsen
150 g edamamebønner
1 dl peanuts
1/2 spidskål

1 spsk fiskesauce
1 spsk eddike
2 spsk limesaft
1 tsk soya
3 spsk vand
2-3 spsk sukker

Lav en dressing af ovenstående ingredienser og smag selv til efter dine egne smagsløg
Skræl pomeloen og pil kødet ud
Skær spidskålet i tynde strimler og kram det lidt
Bland alle ingredienser sammen
Server

2 kommentarer:

  1. Svar
    1. Kød ;-)
      Jeg vil tro den går til hvad som helst. Måske ikke så godt til vildt men okse og kylling er fint!

      Slet