lørdag den 15. december 2012
Hvid chokolade med lime, lakrids og blåbær
Disse chokolader vinder ved nærmere bekendtskab, og prinsgemalen var ganske så begejstret for de fine hjerter.
Hvid chokolade med lime, lakrids og blåbær
24 hjerter
200 g hvid chokolade
Fintreven skal fra 1 økolime
1 tsk raw liqourice pulver
1 tsk pulveriseret frysetørret blåbær
Temperer chokoladen
Bland ingredienserne i den smeltede chokolade og fyld den i en chokoladeform
Lad chokoladen stivne, mens du utålmodigt venter
Bank de fine chokoladehjerter ud og server til din egen prinsgemal
Har undersåtten ikke en chokoladeform kan den færdigblandede chokolade hældes ud på et stykke bagepapir og brækkes i rustikke stykker.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
*sniger forsigtigt en hånd og nupper en 'lade'*
SvarSletHAPS! :-D
hey der!!!!
SvarSlet