tirsdag den 11. december 2012
Kanelmarengs
Disse sukkertoppe tror prinsessen vil være et lækkert twistet indslag på en risengrød i stedet for kanelsukker, hvis de ikke allerede er blevet fortæret inden risengrøden er blevet lavet.
Kanelmarengs
ca. 40 stk
300 g sukker
100 g æggehvider
1,5 spsk kanel
Rød pastafarve og glimmer til pynt
Pisk æggehviderne til de er luftige og tilsæt langsomt sukker mens der piskes.
Pisk marengsen til den er sej.
Tilsæt kanel og farve
Fyld marengsen i en sprøjtepose med din favorittyl, og tyl marengs ud på en bageplade i den størrelse du ønsker. De hæver en smule, så lad dem få lidt afstand til hinanden.
Drys med glimmer.
Bag marengsen ved 120 grader i ca 75 minutter. Sluk ovnen og lad dem stå for eftervarmen.
Opbevar i en lufttæt beholder.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
MUMS... De skal afprøves (0:
SvarSletDe er ret nemme, og så smager de godt af jul!
SletUhaaaaa, jeg bliver simpelthen så lækkersulten af alle dine lækre indlæg :-)
SvarSletTak for det Maria. Håber du bliver inspireret til selv at lave noget ;-)
SletNam nam, hvor ser de bare gode ud!
SvarSlet