lørdag den 20. december 2014
Hokkaidosuppe
I denne kolde vintertid er det altid rart at lune sin med en god gang suppe, og denne nemme hokkaidosuppe er ingen undtagelse. Den er nem og hurtig til dage, hvor der ikke er så meget tid.
Hokkaidosuppe
Ca 4 personer
1 hokkaido græskar
2 løg
3 fed hvidløg
2 cm ingefær
1 mild chili
1 dl kokosmælk
Topping som bacon, rugbrødscroutoner, ristede græskarkerner mm.
Pil løget og hak det i små tern
Pil hvidløg og mas fedene med en kniv
Skær ingefær i små tern
Skær chili i mindre skiver
Svits hvidløg, løg, chili og ingefær i olie
Mens det svitser halveres græskaret og kernerne skrabes ud
Skær græskaret i mindre stykker og svits det med løgene. Bare behold skrællen på
Hæld vand over så det dækker og lad det simre i ca 20 minutter til græskaret er mørt
Blend de møre græskarstykker
Hæld kokosmælken i suppen og smag til med salt, peber og chili
Server med valgfri topping
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Jatak! Elsker græskarsuppe - absolut en af mine suppefavoritter, både pga. smag og farve.
SvarSletRigtig glædelig jul :)
Det er også en af mine favoritter Piske ;-) Glædelig jul til dig også!
Slet