søndag den 1. februar 2015
Restaurant Kadeau
Sidste weekend var madklubben på Restaurant Kadeau. Vi sparer som sagt lidt op hver måned, og ca hver 8-10 måned har vi råd til at gå ud at spise på en gourmetrestaurant, hvor det på en eller anden måde føles som om vi spiser gratis. Ja, det er sjovt hvordan man kan snyde sin hjerne, men det virker i hvert fald her. Især for resten af gruppen, der ikke skal have pengepungen op, hvilket er min opgave som eneste kvinde i selskabet. Ja ja, den ligestilling har ikke altid gjort det nemmere for det feminine køn, som også en gang imellem drømmer om at blive opvartet.
Nå, men tilbage til Kadeau, hvor vi kom som nogle af de første. Stedet er rart og indbydende og vi kunne gode lide den afslappede atmosfære uden hvide duge på bordene. Betjeningen var høflig og frisk og meget professionel og engageret og maden var fantastisk. Jeg ville ikke sige så meget andet end at vi var ganske begejstrede for det hele og så vise jer nogle billeder af det vi spiste.
Kartoffel, røget makrel og asiegel
Sprød surdej og rensdyrlav
Elmeblad og ramsløg
Jordskokkeskræl, hummer og urter
Hørøget sandart, gran og agurkegel
Krøllet rosenkål og østers
Dehydreret bede og røget blåmusling
Svampete og jernurt
Gravad andebryst med solbær og hybenrose
Andehjerte med syltede grønne jordbær og karsecreme
Blæksprutte, brøndkarse, porre og bagt hvidløg
Skalotteløg, havgus, løvstikke, yoghurtvalle
Kammusling, blomkål, kærnemælkstoffee og æblemost
Torsk, spidskål, grillet bornzola (bornholmsk gorgonzola...) og hvidløg
Lammehjerte, skorzonerrod, fermenteret asparges, gær og citrontimian
Dådyr, sommerens røde bær, sort hvidløg og strankvan (en af aftenens højdepunkter)
Karamel, creme fraiche, kartofler, radise og hyld
Hindbærsyltetøj, gran, blå ost og fermenteret honning
Og så sluttede vi aftenen af med et par petit four, som bestod af rugkiks med dyppelse og nogle solbær (tror jeg nok) gummistænger.
Og så var vi godt mætte uden at være overmætte og helt fyldt op af de mest fantastiske smagsoplevelser. Der var ikke en eneste ret der skuffede og vi cyklede glade hjem.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar