lørdag den 27. februar 2016

Aftensmad på Den Lille Fede - Dining Week


Sidste runde Dining Week var på Den Lille Fede,  som normalt plejer at have 5- eller 7 retter på menuen, og derfor havde valgt at opgradere os til 5 retter, hvilket vi ikke klagede over. De medspisende sprang på vinmenuen med 4 vine til 235 kr, hvilket var et godt tilbud med flotte glas. Jeg fik tilbudt en juicemenu, hvilket var rigtigt dejligt.
Vi startede med en fin kartoffel-porresuppe med en sprød kiks.


Hernæst en sprødstegt torsk med skorzonerod


Hovedretten bestod af et stykke flat iron steak med rødbede - virkelig lækkert.


Osten var en pisket brie med vindrue og sprød maltkiks - dejligt at den lidt neutrale brie blev opgraderet til en spændende ost.


Vi sluttede aftenen af med en nyfortolkning af arme riddere og var meget tilfredse. Ydermere kørte de kun med en seating, hvilket betød, at vi kunne sidde i restauranten så længe vi ville uden at skulle stresse med at blive færdige til næste hold. Dejlig og venlig betjening med lidt humor, så vi var rigtigt godt tilfredse og kommer gerne igen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar