tirsdag den 19. marts 2013
Fennikelsalat
Af og til kan prinsessen godt savne sin hjemegn en smule, og så laver hun mad, inspireret fra Asien. Denne fennikelsalat minder en smule om sol og godt vejr.
Fennikelsalat
Tilbehør til ca 4 pers
1 stor fennikel
1 stor mango
1 rødløg
1/2 mild chili
Saften fra 1 lime
Kryddersalt
Olivenolie
Snit fennikel i tynde skiver
Skær mangoen i fine skiver
Skær løget i tynde ringe
Fjern kernerne fra chilien og skær den i tynde ringe
Kom det hele i et fad
Drys resterne af den gode kryddersalt importeret fra Firenze over sammen med en god slat olie og limesaften
Bland det hele godt sammen og lad det trække i minimum 30 minutter
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Lyder lækkert! Hvad serverer du det sammen med?
SvarSletHvad som helst!
SvarSlet