søndag den 10. august 2014

Tempurastegte salvieblade og squashblomster


Noget af det bedste ved italiensk mad er simpliciteten og glæden ved den rene smag.
Vi var så heldige at få lov til at opleve "mamas" køkken, da vores værtinde i Toscana inviterede os med ind i køkkenet.

En aften ville vi bare spørge ind til de squashblomster hun havde tilsat en salat, og det endte med at vi tempurastegte både dem og salvieblade. En lækker og noget fyldig snack.

Tempurastegte salvieblade og squashblomster
4 personer som forret

4 squashblomster
16 store salvieblade
ansjospasta
2,5 dl danskvand
2 dl mel
1 tsk bagepulver
0,5-0,75 l olie til stegning

Bland danskvand, mel og bagepulver let. Der må gerne være klumper.
Rens squashblomsterne
Varm olien op. Den er varm nok når det bobler omkring svovlet på en tændstik.
Dyp squashblomsterne i dejen og steg dem i olien
Vend dem et par gange
Dryp af på et stykke fedtsugende papir
Læg to blade salvie sammen med lidt ansjospasta
Dyp bladene i tempuradej og steg

Server lune

Ingen kommentarer:

Send en kommentar