onsdag den 19. august 2015

Gulerodscupcakes


Disse gulerodscupcakes blev bestilt til et bryllup, hvor jeg lige måte prøvebage dem til den første fest for at se hvordan de smagte. Opskriften er fra Hummingbird, som jeg tidligere har bagt som lagkage, men den fungerer bestemt også rigtigt godt som cupcakes.

Gulerodscupcakes
ca 24 stk

450 g reven gulerod
2 spsk fintreven ingefær
80 ml kærnemælk
3 æg
350 g olie (ikke oliven. Jeg brugte solsikke)
400 g sukker
1 tsk vanillesukker
500 g hvedemel
2 tsk bagepulver
1 tsk natron
1 tsk salt
1,5 tsk kanel
80 g hakkede pecan eller valnødder

Pisk gulerødder, ingefær, kærnemælk, æg og olie sammen
Vend herefter resten af ingredienserne i lidt efter lidt, og sørg for at det hele er blandet godt sammen
Kom i muffinforme og bag ved 170 grader i ca 20 minutter eller til der ikke længere sidder dej på en kødnål, når den bliver stukket i mindten af kagen
Lad kagerne køle af på en rist

Frosting
100 g smør
600 g flormelis
1 spsk revet appelsinskal
250 g flødeost

Pisk alle ingredienser sammen til det er luftigt
Kom i en sprøjtepose og sprøjt den ud på kagerne
Pynt evt med nødder på toppen

Opskriften kan også sagtens bages som bradepandekage eller i en springform, Så skal den bare have længere tid i ovnen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar