torsdag den 27. august 2015

Lakridskys


De er super nemme at lave, og ønsker man "tyggegummi" i midten er bagetiden altafgørende.
Kyssene kan smages til med yndlingssmagen, som i dette tilfælde er lakrids.

Lakridskys
ca 2-3 bageplader

6 æggehvider
330 g sukker
1 spsk lakridspulver eller mængde efter smag

Pisk æggehvider og sukker til sukkeret er opløst
Pisk lakridspulver i - husk du kan altid piske mere i- ikke mindre
Kom marengsen i en sprøjtepose
Lad den hvile i ca 10 minutter i posen inden du sprøjter ud, så får kyssene en lidt blødere form
Kyssene hæver en lille smule, så sørg for ikke at sætte dem for tæt
Bag ved 150 grader i ca 35-40 minutter
Køl af på en rist og opbevar i en lufttæt beholder

Ingen kommentarer:

Send en kommentar