fredag den 9. november 2012

Verdens bedste prinsgemal og 36 timers prøven


Prinsessen har aldrig været glad for eksamener, og derfor var hendes motivation ikke særlig stor, da hun skulle skrive opgave og til mundtlig eksamen. Opgaven blev skrevet på smertestillende piller og et minimum af tid, og eksamen blev forberedt på en time. Ikke de bedste forudsætninger for at lave et stykke arbejde for at glæde læreren...

Heldigvis viste det sig, at eksamener kan afvikles på mere humane måder end det prinsessen tidligere har været vant til, og hun fik sig en rigtig god oplevelse af det at være til eksamen. Desværre har prinsessen været lidt træt af, at hun hverken har fået læst pensum eller brugt tid på at reflektere mange tanker over sin opgave, og derfor er motivationen ikke blevet større til at læse det næste sæt bøger, når hun kom ud fra eksamen med topkarakter. Prinsgemalen var selvfølgelig glad på prinsessens vegne, men moralen om at et minimum af arbejde kan afføde gode karakterer var ikke lige den, hverken han eller prinsessen havde håbet på. Alligevel blev prinsessen begavet med en kæmpe buket blomster af verdens bedste prinsgemal - og har nu dannet sin egen læsegruppe, som forhåbentligt kan tvinge hende til at læse.


I skrivende stund er prinsessens 36 timers prøve så sat i gang. Den startede nok egentligt noget før, for denne uge har, er og bliver hektisk. Eksamen onsdag, middag til 15 kollegaer i går, og i dag trykker prinsessen speederen helt i bund når der skal laves 5 lagkager og 200 cupcakes til en 30 års fødselsdag i morgen, samt asiatisk buffet til 65 til en 15 års fødselsdag - også i morgen. Forberedelserne er godt i gang. Lagkagerne er blevet lagt sammen med tobleronecreme og hindbærmousse, der er stillet an til de 20 l grøn karry, og lige om lidt skal prinsessen ud at købe det sidste ind.
Forhåbentligt er alt på plads i morgen kl. 20.00, hvor prinsessen med ro i sindet vil smække sine trætte ben op på sofaen og slappe af frem til mandag morgen.

God weekend.

4 kommentarer:

 1. Stort tillykke med karakteren:)
  Puha et program!! Hep hep herfra:)

  SvarSlet
 2. Tak Catrine. Ja, nogle gange er ja-hatten lidt for meget i spil, men mon ikke det går alligevel.

  SvarSlet
 3. Hold da op sikke en weekend, håber at alt kommer til at køre på skinner for dig :)

  SvarSlet
 4. Ja, godt alle weekender ikke er sådan, men heldigvis gik det godt!

  SvarSlet