søndag den 15. februar 2015

Dining week - Nose2Tail Meat & Seafood


Seafood bisque med bacon pufbrød


Steak af højreb med stegte kartofler og bordelaise


Trifli af pære & rødbede med vanille

Onsdag var vi på Nose2Tails nye restaurant Meat & Seafood. Jeg havde valgt restauranten, da vi både er ret vilde med bisque og bøf, så menuen passede som fod i hose. Vi havde fået en sen seating kl 21.00 og var godt sultne da vi kom.

Restauranten har det rå kødbyen look, blødt lidt op af en stor lysekrone. Nogle af tomandsbordene står meget tæt på hinanden, så man virkelige skal passe på ikke at blande sig i naboernes samtale.

Der gik næste 30 minutter før vores forret kom, og der var ikke brød på bordet, så vi kastede os over den efter min smag lidt for salte bisque men fine brød.

Hovedretten var der ikke noget at udsætte på for bøffen smagte rigtigt godt, selvom kartoflerne var lidt kedelige.

Desserten smagte også fint uden at være noget særligt.

Alt i alt var det en fin middag og hvad kan man forvente for 200 kr for 3 retter. Men det var også ret kedeligt, og de havde ikke gjort noget som helst for at udfordre sig selv bare en smule. Det er ikke et sted jeg umiddelbart brænder efter at komme tilbage til for at prøve deres normale menu, for det var som om jeg selv kunne lave det hele derhjemme.

Tjeneren var også lidt ligeglad med os og mente (måske), at menuen stod skrevet på kortet som lå på bordet, og derfor behøvede han ikke præsentere den men bare sige værs'go.

Hvis man skulle have lyst til at besøge stedet og kommer som to, så bed om at få et af de små højborde, så sidder man mere privat.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar