mandag den 29. februar 2016

Bryllupskage


For en måneds tid siden lavede jeg bryllupskage og kagebord til en af mine venners bryllup. Første gang, jeg nogen sinde har lavet en bryllupskage, så jeg var ret nervøs, men de havde været til kagesmagning til nytår, og de havde valgt en lagkage med passionsfrugtmousse og hvid chokolademousse. Den skulle være helt enkelt, så jeg prøvede mig lige en ekstra gang for, da jeg var forbi min kusine, og de kunne supplere med lidt lakrids i den hvide chokolademousse.


Sådan kom bryllupskagen til at se ud, og jeg havde selvfølgelig glemt at tage billeder da den kom ind på kagebordet, men den havde drillet ret meget lige som alle de andre kager denne omgang, så jeg var bare glad for at brudeparret og gæsterne syntes den smagte rigtigt godt.


Mine hindbær macarins gik heller ikke så godt, men de smagte heldigvis rigtigt godt og var nok mine favoritter på kagebordet.


Minitærter med lakridsganache var også et hot hos nogle af gæsterne


Mens kransekagerne med farvet sukker og glimmer var et godt alternativ til den almindelige kransekage med glasur


Brownien med saltkaramel var en favorit hos mange, og selvom den også drillede, så endte det med at se rigtigt fint ud


Og de helt almindelige kys krakelerede også, men blev reddet af de fine lilla striber.
Alt i alt var alle meget glade og jeg kunne slappe af og danse resten af aftenen.

2 kommentarer:

  1. Deres kongelige højhed.
    Jeg var gæst (endda en særlig en af slagsen) til det bryllup som du omtaler. Det var det bedste kagebord ever!!
    Selv flere måneder efter festen, er dette overdådige kagebord det først folk (de andre gæster) nævner når jeg snakker med det.
    Intet mindre end fantastisk var det!

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg er SÅ glad for at det blev som I havde håbet og følte mig meget beæret over at blive spurgt. KRAM!

      Slet