mandag den 6. august 2012

Hindbærmuffins

Hindbær egner sig fremragende til en lækker muffin, og denne kage blev hurtigt erklæret for yndlingskagen af eksilfaderen, som dagligt satte en (til flere) af denne slags til livs. Igen er opskriften inspireret herfra.

Husk, at der stadig er hindbær i haven til trods for at det er ved at være sidste chance.

12 hindbærmuffins
2 æg
120 g sukker
120 g blødt smør
170 g hvedemel
2 tsk bagepulver
1 dl mælk
20 g kokosmel
50 g hakket chokolade
150 g hindbær



Pisk æg og sukker luftigt.
Tilsæt de andre ingredienser pånær hindbær og piske til en lind dej.
Vend forsigtigt hindbær i dejen.
Hæld i muffinforme.
Bag ved 180 grader i ca 20 minutter. Tjek om de er færdige med en kødnål.
Afkøl på en rist og server lune med en god kop kaffe og en hindbærlikør.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar