mandag den 20. august 2012

Rødbedesalat

En god og mættende salat med nye rødbeder direkte fra grøntsagskassen fra Mors. Og så er den hurtig at lave, hvis bare man har forberedt en smule. Ikke dårligt for en hårdtarbejdende prinsesse.

Rødbedesalat
4 personer

4 små rødbeder
2 dl kikærter
1 rødløg
200 g feta
Olivenolie, salt og peber

Kog rødbederne til de er møre.
Hæld koldt vand over og gnid skindet af.
Køl af.
Kog kikærterne i rigeligt vand efter de har stået i blød i ca 12 timer. Alternativt kan man købt kikærter på dåse, som allerede er kogt.
Køl af.

Skær rødbederne i tern.
Skær løget i fine strimler.
Bland med de andre ingredienser.
Gem lidt feta til at pynte med.
Bland salaten godt med salt og peber og olivenolie.
Top med smuldret feta og lidt olie.
Server med godt brød eller tilbehør til en god bøf.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar