tirsdag den 2. oktober 2012

Basilur te - en tester

Prinsessen har været så heldig, at få lov til at teste House of Bæk & Kvists lækre Basilur te, som de er de første webshopforhandlere af i Danmark.


Prinsessen fik tilsendt en lækker grøn te, der er en del af den japanske serie med det fine navn Garden of Stones, og indpakningen varslede lækkerhed.


Den fine sten blev åbnet op, og frem dukkede der en forseglet pose frem.


Teen dufter skønt af grøn te og har en mild aroma.


Her er ingen rester, men fin te, der er blevet behandlet rigtigt godt af de dygtige tefolk i Sri Lanka (ja, prinsessen har selv været på en teplantage i Sri Lanka og set processen, og der er mange stadier for at få en god te).


Teen skulle trække i 3 minutter, hvorefter den var klar til at drikke. Prinsessens te fik dog et par minutter længere, da hun lige blev opholdt af noget andet, men det tog teen heldigvis ikke skade af og var slet ikke besk.
Til gengæld var teen lækker og mild og smagte skønt som en grøn te skal smage. Ingen bitterhed, kun lækkerhed. Prinsessen kan stærkt anbefale denne te til sine undersåtter, der elsker grøn te.

4 kommentarer:

 1. Hold da op ja indpakninge tyder på noget lækkert og ekskusivt.

  SvarSlet
 2. Hold op en lækker billedeserie du har fremtryllet - skønt at høre du om din positive oplevelse - og tak nok en gang, fordi du havde lyst til være testsmager - arbejder på et indlæg, hvor der vil blive linket til din evaluering. Sender linket, når det er klar. Tænker om vi må bruge nogle af dine billeder til et kommende nyhedsbrev?

  Bedste hilsner

  Allan & Mille
  www.houseofbk.com

  SvarSlet
 3. Tak for det Mille, teen fortjener helt klart et godt indlæg ;-). I må meget gerne bruge billederne. Sig til, hvis jeg skal sende dem til dig i høj opløsning.

  SvarSlet