lørdag den 27. oktober 2012

Smerte
Lige nu ligger prinsessen på sofaen og kigger ud på det gode vejr, som hun gerne ville have været ude i, men det kan hun ikke. Siden søndag har hun nemlig været bundet til lejligheden da iskias i venstre balle valgte at gøre opmærksom på sig selv. Lidt for megen opmærksom efter prinsessens mening.

Det er nemlig først her til formiddag at hun kan ligge på den ene side og ryggen uden at være udsat for et smertehelvede og dermed har hun også fået noget tiltrængt søvn, som hun har været desperat efter de sidste mange dage.

Prinsessens lægeteam har knækket og bøjet hende og suppleret hende med kraftige smertestillende medikamenter som lige har taget toppen, men det har ikke været sjovt at være prinsesse i den forgangne uge. Den eneste stilling prinsessen har kunnet finde ro i har været en hundestilling hvorfor knæ, albuer og håndled er godt belastede. Nu ser det heldigvis ud til at gå i den rigtige retning så prinsessen vil tjekke ud og håbe på at alle hendes undersåtter har det godt.

6 kommentarer:

 1. Åh....stakkel lille prinsesse. Fy og føj, det lyder ikke rart. Jeg kan trøste dig med, at selv om solen skinner er det PI*** koldt derude (en ringe trøst, jeg ved det godt) Rigtig god bedring. Kram til dig, Betina

  SvarSlet
 2. Se det er en rigtig prinsesse. Husk at fjern ærten under madrasserne. Så skal smerterne nok fortage sig :-) (god bedring og klem fra mig)

  SvarSlet
 3. Hehe, jeg ville i stedet foreslå at lægge en ært under madrassen. Det kunne jo være, at den ville hjælpe ;-)
  Rigtig god bedring - håber du snart er på benene igen, så du igen kan passe dine royale pligter.

  SvarSlet
 4. Ja, det var ærten, der var problemet. Tænk at prinsessen ikke en gang havde overskud til at tænke på den. Hun må vist snart være så meget integreret, at hun mere og mere kommer til at ligne den almindelige undersåt...
  Tak for jeres opmuntrende ord. De har allerede hjulpet en del!

  SvarSlet
 5. For pokker, hvor lyder det bare rigtig træls. Rigtig god bedring :) KH.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - det går allerede meget bedre!

   Slet