torsdag den 28. marts 2013

Tea Restaurant - Anmeldelse

Prinsessen fik for længe siden en smartbox, og da hverken hun eller prinsgemalen er gode til at have gavekort liggende var det heller ikke overraskende, at det først blev indløst et par dage før udløbsdato (sammen med et andet til søde fristelser fra A Xoco).

Valget faldt på kinesiske Tea Restaurant, da den havde fået fine anmeldelser. Egentligt ville prinsessen gerne have afprøvet Gorm's, men efter at have læst anmeldelser blev den sorteret fra.

Da det var en smartbox var menuen valgt på forhånd, så det var bare om at læne sig tilbage og vente på at retterne kom ind. Prinsessen undskylder meget for de dårlige billeder, men hoffotografen havde fået fri, og derfor havde prinsessen kun sin telefon med, som ikke havde det så godt i den dunkle belysning.


Første ret var peking and. Pandekager med forårsløg, agurker, tangsalat og hoisin sauce. Anden var saftig og sprød, og smagte godt. Klart den bedste ret denne aften.


Næste ret var wokstegt lammekød med grøntsager og ris. En skøn og velsmagende ret, der smagte godt og som om den stammede fra det vestlige Kina.


Sidste hovedret var tigerrejer med årstidens grøntsager. Grøntsagerne var stadig dejligt sprøde og rejerne store. Der var en god stærkhed i retten af chili.


Desserten bestod af dampede risboller med mango, is og chokolade. Det var ikke nogen overraskelse, at desserten ikke var noget at skrive hjem om. De dampede risboller var overraskende fine og søde sammen med mangoen, men den billige og hårde vanilleis, fløde fra sprøjte og brun sovs gjorde den desværre ikke godt.

Alt i alt en fin oplevelse med god og autentisk smagende mad. Dog synes prinsessen at det var en smule dyrt, og vil klart anbefale, at man tager en menu i stedet for at vælge a la carte.

2 kommentarer:

  1. Det øverste billede ser ret godt ud - desserten kunne jeg til gengæld godt have undværet, som du så også skriver :-)

    SvarSlet