søndag den 9. juni 2013

Dim Sum - anmeldelse


For at blive i det asiatiske hjørne, blev prinsessen inviteret ud at spise efter en fernisering. Da ferniseringen foregik tæt på Amalienborg og undersåtten havde de høje hæle på, måtte de finde et sted tæt på, og valget faldt på restauranten Dim Sum, som er i familie med Kiin Kiin.
Prinsessen har tidligere besøgt restauranten for et par år siden, og glædede sig til at se, hvordan den havde udviklet sig.

I stedet for at sidde ved en lang bar, hvilket var ret upraktisk når man var mere end to personer afsted, har de nu lavet en lang række med borde. Dog er pladsen trang mellem køkkenet og stolene mod gangen, og restauranten er ikke egnet for overvægtige personer.


Som restaurantens navn antyder, er specialiteten dim sum, og man kan både få en menu eller vælge a la carte dim sum. Dog var prinsessen mere til en enkelt hovedret, og valget faldt på and med stjerneanis og appelsin. En ganske fin ret, hvor prinsessen dog vile have foretrukket den kandiserede appelsin i mindre bidder - og dermed mere fordelt over hele retten end en enkelt bid, hvor det blev for meget smagsmæssigt. Ellers smagte retten ganske godt.


Til dessert fik prinsessen en citronkage med citronsorbet. Ikke den bedste dessert prinsessen har prøvet. Sorbeten var for sur for prinsessen og kagens sødme kunne ikke opveje surheden.

Overordnet et udemærket måltid i en meget mørk restaurant. Hvis du bestiller bord, så sørg for at få et bord ved vinduet, med mindre du holder af mørke.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar