lørdag den 15. juni 2013

Klassisk Fisk, Århus - Anmeldelse


For ikke så længe siden var prinsessen i Århus ved et royalt arrangement, men nåede i den forbindelse at se den udendørs udstilling "Sculpture by the sea", som hun desværre ikke var synderligt begejstret for, samt Moesgård Museum, som hun til gengæld var rigtigt begejstret for selvom der er et helt år til åbningen, men det tegner rigtigt godt, og de planlagte udstillinger tegner lovende i forhold til en ny formidlingstilgang på et museum.

Efter den omgang var hun klar til en god gang frokost, og selskabet endte ved Klassisk Fisk på Nørregade, hvor de blev tiltrukket af det lækre skaldyrsfad som et par nød ude i solen.


Prinsessen og hendes jyske undersåt skulle selvfølgelig også have fingrene i sådan et fad, og det kom de bestemt ikke til at fortryde. Alt var lækkert og delikat, og dyppelsen passede perfekt til de skønne skaldyr. Den eneste anke var, at der næsten var for meget.
Der ud over var kokken også tjener denne frokost, og har var køkkenet helt klart hans spidskompetence. Der kom aldrig citron til vandet og skålen med tænger og gafler blev fjernet før de var blevet brugt, og kun halvdelen kom igen. Der ud over ville en skylleskål have været en god idé.

Hvorom alting er, vaklede prinsessen og hendes undersåt hjem med fyldte og udspilede maver, hvor de tilbragte resten af dagen i en stol i haven, mens de begge med korte mellemrum udbrød et aaaaahhhhhhh, hvor var det godt!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar