fredag den 25. april 2014
Jordbærkage
En af de kager jeg bagte mens jeg var på ferie var denne lækre jordbærkage fra Klidmoster, som oprindeligt blev lavet et par uger tidligere, da jeg skulle have brugt nogle jordbær inden den nye sæson starter. Det skulle min mor også, og så var det jo en god undskyldning for at gå i gang igen.
Opskriften findes her.
Jeg gjorde den en anelse højere ved at tilsætte 200 g flødeost og tilsætte lidt mere fløde og jordbær.
Geléen blev bare blendet og ikke siet, og den lavede jeg også lidt mere af.
Den er god.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Den ser bare vildt godt ud med de fine blomster, kan man spise dem??? Og er det bare almindelige blomster fra haven du har brugt...
SvarSletJa, man kan sagtens spise hornvioler og stedmoderblomster, som jeg har brugt på denne kage. Men det er bestemt ikke alle blomster fra haven du kan bruge, så husk lige at tjekke. Der er masser af sider, hvor du kan finde råd Christina.
SletHvor ser kagen bare dejlig forårsglad ud med de smukke blomster. Dejligt med de ikke giftige haveblomster man kan bruge på den måde.
SvarSletTak Marina, og ja, det er så skønt bare at kunne gå ud i (forældrenes) have og plukke pynten!
Slet