torsdag den 11. september 2014

Restaurant Kronborg - en anmeldelse


Torsdag havde jeg endnu en frokostaftale, og da jeg vidste, at min date er til smørrebrød, bestemte jeg at vi skulle mødes på Restaurant Kronborg, som jeg har hørt meget godt om. Restauranten ligger i en kælder og er meget hyggelig. Her kommer både ældre herrer (hvor er det bare hyggeligt) og folk på min alder, så der er en god blanding i klientellet.
 

Vi startede med en pariserbøf. Det lækre friskhakkede oksekød, som lige havde fået stegeskorpe, kom på lækkert smørstegt brød, og med tilbehør for sig, så man selv kan dosere som man vil.


Min udgave af pariserbøffen, som var super lækker.


Efter pariserbøffen var vi godt mætte men blev enige om, at det alligevel var en smule fattigt kun at kunne spise et enkelt stykke smørrebrød, så efter et stykke tid kastede vi os over en hønsesalat, som også var skøn. Lækre store stykker kød og en dejlig dressing, som efter min smag dog godt kunne have brugt lidt mere syre.

Betjeningen var høflig, humoristisk og utrolig behagelig. Bestemt et sted, der er værd at vende tilbage til.

2 kommentarer:

  1. Å jeg bliver jo helt sulten og det faktisk selvom jeg ikke engang er ret vild med smørrebrød. Billederne er bare så fyldt med madglæde.

    SvarSlet
    Svar
    1. Det var en rigtig skøn oplevelse, og ja, man kunne godt mærke, at de kræser om maden!

      Slet