onsdag den 21. oktober 2015

CANblau Århus


Dagen efter jeg kom hjem til Madrid tog jeg videre til Århus for at arbejde et par dage, og inden jeg tog hjem nåede jeg at mødes med en veninde til en tidlig aftensmad. Hun valgte CANblau, hvilket jo passede fint i det spanske tema. Vi valgte deres tapasmenu, hvor vi kom godt omkring i menukortet.

Vi startede med en gang lækkert brød, gode oliven og saltede mandler.


Herefter kom de kolde tapas, som var en gang lækre marinerede rejer på frisk salat med mayo samt en salat med en lækker gedeostecreme, mangochutney og semidried tomater.


Mør pulled pork og den lækreste serranoskinke.


Til sidst røg vi på de varme tapas, som bestod af en lækker og mør oksebov med morkelmayo og syltede rødløg, som friskede den tunge ret op. Og en lækker, krydret pølse med chilimayo og ristede løg.


Sidst de lækreste møre ribs, stegt kuller på risotto og sprøde kartofler med tomatsalsa.
Og så var vi mætte. Vi var faktisk mætte halvvejs gennem menuen, men fik dog spist os næsten igennem alle retterne, som var meget lækre og veltilberedte. Det eneste klagepunkt var, at vi skiftede tjener undervejs, som glemte os lidt - og at veninden havde bestilt cavamenu, så hun endte med kun at få et enkelt glas.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar