mandag den 28. maj 2012

Moesgaard

I pinsen var prinsessen i Århus for at besøge en af sine jyske undersåtter. Undersåtten arbejder på Moesgaard Museum, hvorfor det var naturligt at invitere prinsessen på en fremvisning af museet og bygningerne, som om et par år skal danne rammen om det nye Moesgaard Museum. Meget spændende at se og høre om de tanker der er gjort for at lave et moderne museum.

De skønne gamle bygninger, som i dag blandt andet danner rammen om Moesgaards udstillinger. Udstillingen "De 7 vikinger" er et frisk forsøg på at formidle vikingetiden interaktivt og dramatisk, og Moesgaard (i samarbejde med instruktøren Vibeke Wrede) har formået at skabe en ganske fin udstilling, som desværre bliver en smule langtrukken.

Administrationsbygningen, som har en fantastisk balkon på den anden side, med udkig over parken. Ikke det dårligste sted at spise sin frokost!

For at få adgang til byggepladsen skulle prinsessen og hendes undersåtter iføres let genkendeligt sikkerhedsudstyr, som klædte prinsessen væsentligt bedre end hendes undersåtter.Prinsessen glæder sig meget til at se den færdige bygning og har allerede lagt billet ind på et af gæstelejlighederne, som vil have udsigt over vandet og skoven.

2 kommentarer:

  1. Man er vel prinsesse og vil og skal altid tage sig bedre ud end undersåtterne. Du siger bare til når lejligheden står klar til lidt housewarmning - en sådan festlig anledning kan prinsessen ikke undslå sig.

    Godt nok spændende museumprojekt der er ved at tage form

    SvarSlet
  2. Ja, det er et meget spændende projekt, som prinsessen glæder sig meget til a indvie i 2014.

    SvarSlet