Mens prinsessen var på Mors, fik hun også mulighed for at bage lidt med havens frugter. Det blev blandt andet til disse lækre solbær-marcipanmuffins inspireret herfra.
12 solbærmuffins
2 æg
120 g sukker
120 g blødt smør
170 g hvedemel
2 tsk bagepulver
1 tsk vanillesukker
1 dl mælk
40 g revet marcipan
150 g solbær
Pisk æg og sukker luftigt.
Tilsæt herefter resten af ingredienserne pånær solbærrene og pisk grundigt til det hele er blevet til en lind dej.
Vend forsigtigt solbærrene i.
Hæld fyldet i muffinforme.
Bag ved 180 grader i ca. 20 minutter. Tjek om de er færdige med en kødnål.
Afkøl på en rist og server så snart du kan komme til det - evt. med en lille solbærrom.
Mums det lyder da lækkert... det må prøves. ha en dejlig dag klem
SvarSletDet er det også. God fornøjelse og god dag til dig også!
SvarSlet...lækker bidsken - takker for den delikate opskrift.
SvarSletGod bagelyst!
SvarSlet