onsdag den 10. oktober 2012

Syltede rødløg


Da prinsessen i lørdags skulle have burger, valgte hun at sylte nogle rødløg. Valget faldt på opskriften fra Din Baghave.

8 rødløg
3 dl æblecidereddike
200 g sukker
2 dl vand
3 laurbærblade
10 peberkorn

Kog alt op pånær løgene og lad det simre i ca 5 minutter
Skær løgene i ottendele og smid dem ned i et skoldet patenglas - ikke de billige fra Søstrene Grene, da de ikke kan holde til det skoldede vand
Hæld eddikelagen over løgene og luk
Lad løgene ligge i minimum 24 timer inden de tages i brug

Løgene er en smulle eddikeagitge i smagen, og prinsessen kunne godt tænke sig noget mere sødhed, så det overvejer hun at eksperimentere videre med


2 kommentarer:

  1. Syltede røgløg er simpelthen så godt - syrligt og sødt på een gang! Jeg bruger dem i og på alt.

    - Anne

    SvarSlet