torsdag den 24. april 2014

Beef Wellington


Mens vi holdt påskeferie fik min mor den idé, at vi skulle lave beef wellington. Det syntes jeg var en god idé, da jeg tidligere havde haft kigget på Hr. Ramsays opskrift.

Vi fulgte den til punkt og prikke med en lækker oksemørbrad fra slagteren, og det blev et festmåltid uden lige.

Til fire personer brugte vi
650 g oksemørbrad
250 g brune champignon
dijonsennep rørt op med honning
2 pakker parmaskinke
3 plader butterdej

Til wellingtonen blev der serveret pandestegte kartofler med persille og rødvinssauce


10 kommentarer:

  1. Mmmm!!! Uh det ser vildt lækkert ud! Dét må jeg prøve snart!

    SvarSlet
  2. Øj, havde helt glemt Beef Weelington, det er SÅ godt - både varmt og koldt som rester, mmh <3

    - Anne

    SvarSlet
    Svar
    1. Hvordan kan man få rester fra en Beef Wellington ??? ;-)

      Slet
  3. Lækkert. Prikker lige til Hr Lohmann

    SvarSlet
    Svar
    1. Du siger bare til når vi skal kvalitetsteste ;-)

      Slet
  4. Beef Wellington er bare SÅ lækkert! Mums! Jeg har lavet det en enkelt gang, hvor jeg god måtte improvisere lidt, da et par af gæsterne ikke var til champignon, men ellers brugte jeg samme opskrift. Den er ret så god :o)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er den nemlig! Hvad brugte du i stedet for svampe?

      Slet
    2. Jeg er ret sikker på, at jeg bare undlod dem og ikke puttede en erstatning i. Men næste gang jeg skal lave det, skal jeg SÅ meget have svampe i :o)

      Slet