torsdag den 24. april 2014
Beef Wellington
Mens vi holdt påskeferie fik min mor den idé, at vi skulle lave beef wellington. Det syntes jeg var en god idé, da jeg tidligere havde haft kigget på Hr. Ramsays opskrift.
Vi fulgte den til punkt og prikke med en lækker oksemørbrad fra slagteren, og det blev et festmåltid uden lige.
Til fire personer brugte vi
650 g oksemørbrad
250 g brune champignon
dijonsennep rørt op med honning
2 pakker parmaskinke
3 plader butterdej
Til wellingtonen blev der serveret pandestegte kartofler med persille og rødvinssauce
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Mmmm!!! Uh det ser vildt lækkert ud! Dét må jeg prøve snart!
SvarSletJa, det kan virkelig anbefales!
SletØj, havde helt glemt Beef Weelington, det er SÅ godt - både varmt og koldt som rester, mmh <3
SvarSlet- Anne
Hvordan kan man få rester fra en Beef Wellington ??? ;-)
SletLækkert. Prikker lige til Hr Lohmann
SvarSletDu siger bare til når vi skal kvalitetsteste ;-)
SletBeef Wellington er bare SÅ lækkert! Mums! Jeg har lavet det en enkelt gang, hvor jeg god måtte improvisere lidt, da et par af gæsterne ikke var til champignon, men ellers brugte jeg samme opskrift. Den er ret så god :o)
SvarSletDet er den nemlig! Hvad brugte du i stedet for svampe?
SletJeg er ret sikker på, at jeg bare undlod dem og ikke puttede en erstatning i. Men næste gang jeg skal lave det, skal jeg SÅ meget have svampe i :o)
SletDet er bare SÅ lækkert!!!
Slet