mandag den 19. maj 2014

Wulff + Konstali

I

I lørdags blev jeg lokket til Amager for at spise brunch på Wulff+Konstali, som har floreret en del rundt på mange madbloggeres instagramprofiler.

Vejret var fantastisk, så jeg og min medspiser, som bor lige om hjørnet og ikke vidste noget om stedet, fandt et sted i solen. W+K ligger i den industrielle del af Amager, og der er en urban stemning både indenfor og i de udendørs omgivelser.

Vi fik udleveret et afkrydsningskort, hvor vi så kunne vælge, om vi ville have 5 eller 7 brunch"retter". Vi gik hele vejen og valgte 7 fra kortet. Det blev for mit vedkommende en lidt kedelig avocado, lækre pølser, en rimelig våd kyllingerilette med brusk, en udemærkede røræg, skyr med halvgennemsnitlig muesli, bruchetta med en slags kødsovs? og en lækker chokoladecroissant.

Det er som om der stadig mangler en lille smule i helhedsudtrykket. Der var plastikskeer men knive og gafler af metal. Dog var der måske mangel på gafler, for der var kun en da vi skulle have noget, så jeg fik en i træ. Maden var lidt op og ned, men der var hyggeligt og brødet var godt, så det er nok det jeg vil komme efter, hvis jeg en anden gang skulle komme forbi. Og så var 5 retter ganske fint for mit vedkommende. Jeg var rimeligt mæt da vi forlod stedet for at gå en lille tur på Amager Strandpark.

2 kommentarer:

  1. Nogle gange vil jeg virkelig gerne bytte liv med dig :) Det er lidt sjovt, for vi skal til København i ca. 5 dage i sommerferien, og jeg er gået i gang med at finde steder, hvor jeg synes, at vi skal ud at spise - brunch på Wulff og Konstali var et af stederne.

    SvarSlet
    Svar
    1. ;-) Grønspætte. Jeg gør mit bedste for at udnytte at jeg bor i København;-) Håber I får en fantastisk ferie, og hold da op hvor er du i god tid med at researche ;-).

      Slet