tirsdag den 25. oktober 2016

Aftensmad på Restaurant Komfur

Eftersom jeg nu også er en del i Aarhus i det kommende år, er det en god lejlighed til at prøve nogle af de mange gode restauranter af. Første besøg var på Restaurant Komfur, som ligger på Guldsmedgade lige i udkanten af latinerkvarteret.

Restauranten er meget hyggelig med køkkenstemning, og den aften jeg var der var der fuldt hus, hvilket skabte en god stemning.
Man kan selv sammensætte sin menu, og der er fast pris på 1-4 retter med tillæg på visse retter. Altså et koncept ligesom på Madklubben.

Vi valgte den helt dyre, med kun en ret, hvilket var deres beuf bernaise (tillæg 60 kr) og yderligere stegt fois gras på toppen (50 kr tillæg). Men det var et godt valg for forinden kom der lækkert brød med smør og pisket estragonsmør, så vi havde fået stillet den værste sult inden hovedretten kom ind.

Jeg havde bestilt bøffen medium rare, hvilket den var, og den smeltede på tungen sammen med den lækre fois gras. Det hele var meget tungt og fedt - med lækre fritter og bernaise, så det var rigtigt dejligt med den syrlige cole slaw til.

Vi var rigtigt godt mætte, og der var ikke plads til dessert, men det så heller ikke helt vildt spændende ud, så det var helt ok.

Alt i alt en rigtig god og dejlig aften med lækker mad og god betjening.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar