fredag den 2. marts 2012

DAC brunch

Prinsessen og prinsgemalen havde fået en smartbox til brunch with bubbles, og da det var ved at være tæt på udløbstid reserverede de bord på DAC. De prøvede at få et bord i karnappen, men de var for længst reserveret til anden side. Prinsessen gav dem en reprimande for ikke altid at sætte prinsessen forrest, men det gjorde ikke det største indtryk.

Stedet var godt besøgt, og lokalerne flotte. Køkkenet kunne desværre ikke følge med, hvilket undrede prinsessen. De havde nemlig delt gæsterne ind i hold, så man havde mulighed for at spise brunch i ca 2 timer inden næste hold kom.
Brunchen skilte sig ikke synderligt ud fra andre bruncher. De havde lav-selv-vafler, som kunne have været en god feature, hvis det ikke tog 10 minutter for at lave en enkelt omgang.

De bedste fra buffeten var græsk yoghurt med rugbrødsmuesli og frugt.

Oversaltet scrambled egg, bacon, laks, tunsalat. Lækkert hjemmebagt brød og billige købe croissanter.

DAC er et hyggeligt sted, men sørg for at reservere god tid, så oplevelsen kan gøres fantastisk ved at sidde i karnappen - helt ude over vandet.

2 kommentarer:

  1. OKAY - har selv fået en til brunch ditto - men det bliver nok ikke hos DAC - er sikker på at datteren har et par steder i ærmet hun mener jeg skal ud at fejres på :-D

    Men tak for tips og info - og du fik brugt din smartbox - weee - kan næsten ikke få hænderne ned :-D

    SvarSlet
  2. Ja ja, når prinsessen modtager en smartbox i gave bliver den brugt, men i sidste øjeblik... Prinsessen savner sin personlige assistent...

    SvarSlet