mandag den 26. marts 2012

Prøve

Det er længe siden prinsessen sidst har blogget fra sin telefon men her dagen før dagen tænkte hun, at hun hellere lige måtte teste app'en hvis der skulle blogges fra Kina.

Hvis dette indlæg går igennem er der store muligheder for lidt live blogging direkte fra den anden side af jordkloden -lige om lidt om den kinesiske censur vil det. Ellers er der Planlagt op til flere spændende indlæg mens prinsessen er væk, så den medlæsende undersåt ikke får prinsesseabstinenser.

- Posted using BlogPress from my royal iPhone

5 kommentarer:

 1. Så ønsker jeg den søde prinsesse en rigtig god tur og glæder mig ti, at følge med fra din iPhone(0:

  SvarSlet
 2. Håber da du kan sende sidste nyt direkte fra Kina. Jeg kan desværre ikke komme på min eller andre blogge når jeg er i Kina, ikke en gang fra luksus hotel !!!

  SvarSlet
 3. åh, hvor bliver det spændende med kinanews. Jeg håber også der kommer lidt live.... og måske med manglende ord eller sorte streger .... eller var det kun censur under 2.verdenskrig... jeg er meget spændt i alle tilfælde.
  God rejse og kom sikkert hjem igen

  SvarSlet
 4. Tak tak tak, prinsessen glæder sig meget og håber på, at hun kan blogge fra Kina. Ellers bliver der spammet når hun kommer hjem!

  SvarSlet
 5. DIY - jeg kunne blogge fra min blogpress app, men kunne ellers ikke komme ind på min blog - eller andres for den sags skyld på grund af den kinesiske firewall. Så hvis der skal blogges fra Kina en anden gang, så brug app'en.

  SvarSlet