lørdag den 31. marts 2012

Den kongelige shopper der mødte muren

I går var den dag, hvor prinsessen spenderede hele næste kvartals apenage på indkøb. Hun startede stærkt på brillemarkedet - et 3 etagers storcenter udelukkende med brillebutikker. Efter hårde forhandlinger nåede hun frem til to par briller som hun glæder sig til at vise frem til sine undersåtter.

Med shoppeenergien fundet frem tog hun videre til et andet marked med masser af tøj. Her faldt prinsessens momentum dog en smule og det blev kun til to par kjoler inden et storcenter med vestlige priser blev tjekket ud. Især det royale konditori faldt i prinsessens smag med gode kager og behagelige lænestole.

I dag indtog prinsessen så den kinesiske mur. En kæmpe oplevelse som kun kan anbefales alle at få. Efter tre timers kørsel kom prinsessen frem til Jingsanling som er en knap så turistet del af muren. Vejret var perfekt og prinsessen fik skudt ca 150 billeder på den 6 km lange strækning med stejle trapper og spektakulære udsigtspunkter.

Hjemme igen tog hun en tur i rickshaw omkring en af de hyggelige søer med masser af barer og liv hvorefter hun begav sig mod den himmelske fredsplads. Pladsen er kæmpe stor og prinsessen glæder sig til at se den i dagslys. Inden prinsessen kunne få sen aftensmad hos nogle af de spændende udendørs gadeboder, tog hun en gang kinesisk aerobic på gaden sammen med sine nye træningsundersåtter.

Således gik den dag og prinsessen vil nu bevæge sig mod sengen med brugte ben og fødder.


Skrevet live af deres udsendte kinesiske prinsesse

2 kommentarer:

  1. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

    SvarSlet
  2. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

    SvarSlet