søndag den 8. april 2012

Shanghai

Prinsessen er nu ankommet til Shanghai- denne gang med toget som var et upåklageligt transportmiddel til en lang køretur.

Shanghai er en helt anden by end Beijing med dens finansielle sektor som præger hele byen. I dag gik prinsessen en tur på The Bund og fik hele skylinen over Pudong med alle dens skyskrabere og arkitektoniske bygninger. Overalt er der store shoppingmalls hvilket er en kæmpe kontrast til området i den gamle bydel, hvor prinsessen bor og i hår nød at gå rundt i de smalle gader med vasketøj hængende over hovedet og det lokale marked på gaden med friske høns klar til at få kappet hovedet og ligeså fiskene.

Der er masser af områder at udforske og i dag var prinsessen blandt andet ude at shoppe i en fantastisk kunstboghandel og slæber nu rundt på alt for mange kilo fantastisk litteratur og ikke mindst den lækreste malebog. Prinsessen glæder sig meget til at vise billeder og er glad for, at hun trods alt kan berette fra Kina selvom hun ikke har mulighed for at se sin egen blog eller kommentere på den.

Der er stadig tre dage tilbage i Shanghai og de kommer til at gå hurtigt. Prinsessen har masser af ting på sin liste men heldigvis ingen ting som ikke kan undværes. Her er der fokus på at opleve byen ved at gå rundt og kigge på bygninger og mennesker. Og så skal man jo huske på at få sine pause, hvilket både prinsessen og undersåtten er gode til. I skrivende stund er de blevet belønnet for deres metrotur med en milkshake på lavazza.

Tilbage til byen og ferie. Prinsessen ønsker sine undersåtter i Danmark en god påske.


Skrevet live af deres udsendte kinesiske prinsesse

2 kommentarer:

  1. Har slet ikke noget at få fulgt ordentligt med i hendes højheds resebeskrivelse, liv og levned.

    Tager en rundrejse når tiden tillader det.

    Og lige en forsinket påskehilsen fra en ærbødig undersåt

    SvarSlet
  2. Turen har været fantastisk og lige om lidt kommer der billedspam - prinsessens hoffotograf skal dog lige have sorteret lidt i de +1500 billeder..

    SvarSlet