torsdag den 5. april 2012

Xi'an

Prinsessen er nu ankommet til Xi'an, terrakottakrigernes by, hvor der kun bor små 5 millioner mennesker. Noget der nemt kunne mærkes på prinsessens eftermiddagsgåtur, hvor det var svært at komme frem på de brede avenuer for horder af shoppende kinesere. Deres shoppingcentre får Magasin til at minde om et mindre supermarked i sammenligning og der er undersåtter over det hele, hvilket er ganske overvældende. Heldigvis falder prinsessen godt ind i mængden, så ingen har endnu genkendt hende ud over at tro, at hun er kineser.

Prinsessen, som er kendt som en af folket, valgte at rejse lige som sine undersåtter fra Beijing til Xi'an og tage 16 timer i bus. Heldigvis viste det sig at være meget komfortabelt med fine køjer med masser af plads til at strække hele kroppen. Det gjorde, at prinsessen fik sovet og kom frem uden at være hele radbrækket.

I dag har prinsessen været ude at se terrakottakrigerne. Det var en stor oplevelse men desværre ikke helt så overvældende som prinsessen havde troet.

I morgen skal der bare slappes af efter en hård turdag med en noget belastende og ubehøvlet kinesisk turguide. Her i Xi'an er der lidt over 20 grader og prinsessen har fundet sandalerne og solcremen frem. Hun sender de varmeste hilsner til det danske folk i det kolde nord.

Skrevet live af deres udsendte kinesiske prinsesse

2 kommentarer:

  1. Jamen jamen, hvorfor tog du ikke toget?

    SvarSlet
  2. Prinsessen var ikke klar over, at der skulle langtidsplanlægges når der skulle bookes togbilletter, så der var ingen togbilletter til prinsessen, med mindre hun ville udskyde turen en uge. Men bussen var bestemt en positiv oplevelse - og tog omkring samme tid som toget.

    SvarSlet