søndag den 16. december 2012

Mørk chokolade med knas og appelsin


Med en chokoladeform er det ganske nemt at få et flot og professionelt resultat, hvorfor prinsessen er meget glad for sin. Disse chokolader med knas er nemme at lave og smager lidt juleagtigt med appelsinen i. Lige noget for en rigtig julechokoladeglad prinsesse.

Mørk chokolade med knas og appelsin
24 hjerter

200 g mørk chokolade
1 spsk honning
1 spsk sukker
Fintreven skal af en halv appelsin

Smelt honning og sukker og lad det karamellisere.
Hæld det ud på et stykke bagepapir for at stivne
Hak knasen fint i en minihakker

Temperer chokoladen
Bland knas og appelsinskal i
Fyld i chokoladeform og vent igen utålmodigt på at chokoladen er klar
Bank de fine chokoladehjerter ud og server straks.

Har undersåtten ikke en chokoladeform kan den færdigblandede chokolade hældes ud på et stykke bagepapir og brækkes i rustikke stykker.

2 kommentarer:

  1. Uha...bare jeg turde gå igang med sådan et projekt. Det ser skønt. Man jeg er en KLOVN i køkkenet ;O) Glædelig jul. Betina

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er faktisk noget af det nemmeste. Sig til, og så er der chokoladekursus hos prinsessen ;-)

      Slet