onsdag den 26. december 2012

Sol og varme

Mens prinsessens danske undersåtter gør sig klar til at bytte julegaver, tage på arbejde og hygge indenfor, har prinsessen valgt at årets sidste rejse går til Marrakech i Marokko.

Vejret er strålende og prinsessens hofdame fik lov til at nyde solens stråler på juleresidensens tagterasse inden den spændende medina blev indtaget.Prinsessen sender alle sine undersåtter varme hilsner.


Skrevet live af deres udsendte prinsesse

6 kommentarer:

 1. Sikke en genial ide at rejse ud i verden. Hav en dejlig ferie :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeps - siden jeg startede på det for et par år siden kan jeg ikke slippe det igen. Helt klart anbefalelsesværdigt, selvom en uge næsten er for lidt. 14 dage kan helt klart anbefales!

   Slet
 2. Det ser LÆÆÆKKERT UD ;O)

  Kæreste Maria.

  Jeg ønsker dig et helt fantastisk nytår. Du er en af dem jeg holder meget af at følge og jeg er altid glad for dine søde kommentarer på min blog (med og uden misforståelser, hihi) Må du få en masse dejlige oplevelser og kærlighed i det nye år. Jeg ser frem til endnu et dejligt blogår hos dig. Kram Betina

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak for en rigtig god blog du holder dig der, og tak fordi du følger med hos mig. Håber jeg bliver klarere i spyttet fremover!

   Slet