tirsdag den 4. december 2012

Pony

I lørdags havde prinsessen inviteret prinsgemalen ud at spise, for at takke for hans hjælp mens prinsessen har- og stadig døjer med sin iskias. Valget faldt på Pony grundet deres mange gode anmeldelser. Prinsessen undskylder på forhånd de mørke billeder.

Stedet er lille men hyggeligt, og selvom akustikken ikke er den bedste, er der dog mulighed for at føre en samtale med sin gæst uden at alle lytter med.

Der kom vand på bordet med det samme, og efter maden var blevet bestilt kom der lækkert brød på planke med en pisket smør.

Det royale par valgte menuen, hvor første ret var en sprængt kalvetunge med knoldselleri, kastanje og persille. En fin ret, der ikke gjorde nogen fortræd.

Herefter kom prinsessens favoritret på bordet; blæksprutte med 50/50 kartoffelmos (halv kartoffel og halv smør), kartoffelchips og persilleolie. Der var en god og intens smag i retten, og prinsessen nød hver eneste mundfuld.

Sidste hovedret var en torsk og jordskok i skum. En fin og smagfuld ret med det sjove indslag; dehydreret jordskok, som smagte overraskende godt. Prinsgemalen syntes ikke der var nok smag i rettet, og den kunne godt have trukket lidt mere kraft som den sidste hovedret.

Desserten bestod af pærer med flødeis (som blev præsenteret som vanilleis selvom der ikke var en snert af et vanillekorn i) og en lækker makron. Makronen trak helt klart denne klassiske dessert op, og der blev skævet til nabobordet som fik solbærdesserten med marengs og lakrids.

Alt i alt var maden og betjeningen rigtig god, men prinsessen havde nok forventet lidt mere vildskab og eksperimenteren i køkkenet, baseret på den anmeldelser hun havde læst. Der ud over bliver hun altid lidt skuffet over restauranter, som vælger at tage penge for vand, som de tager for givet man som gæst vil have og ikke spørger OM man vil have vand, men om man vil have med eller uden brus.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar