lørdag den 2. februar 2013

Vundet

Lige omkring jul var prinsessen så heldig at vinde en give away og en konkurrence. Desværre har hun været for doven til at blogge om det før nu, men hellere sent end aldrig.


Prinsessen var så heldig, at vinde et helt kilo af Anthon Bergs luksusmarcipan i Camillas give away. Camilla har bloggen Coco & Co, som er en lækker madblog, som prinsessen kan anbefale sine undersåtter at kigge forbi.
Der er allerede planer med den ene halvdel af marcipanen i forbindelse med prinsessens fødselsdagskager. Resten glæder prinsgemalen at kaste sig over...


Mens prinsessen nød Marrakechs sol, modtog hun i Danmark en pakke, som hun ikke havde regnet med. Hun fik prinsgemalen til at hente den og åbne den, og frem dukkede Kählers Fiducia vase/lysestageserie. Vedlagt var en følgeseddel fra Kähler, hvor der stod, at sættet var sendt uden beregning. Nu var gode råd dyre, for prinsessen har deltaget i mange konkurrencer i løbet af december, og hun kunne ikke huske hvilke. Det kan hun stadig ikke, og ved derfor ikke hvilken konkurrence hun har vundet, men nu pryder de fine vaser vindueskarmen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar