lørdag den 6. april 2013

Paustian - en anmeldelse

Prinsessen havde købt et tilbud hos Restaurant Paustian på menuspot med 50% rabat på en 4-retters menu. Madklubben var inviteret med, og selskabet glædede sig til en hyggelig start på weekenden.

Restauranten ligger langt ude på Østerbro, godt gemt i havnemiljøet, men med en utrolig skøn beliggenhed med udsigt til Svanemølleværket. Stedet er lyst og rart med lækre møbler og en dejligt atmosfære.


Første ret var en kalve carpaccio med parmesan, trøffelmayonnaise og en sprød salat. Skøn, lækker og let ret, der smagte skønt og forfriskende.


Anden forret var en dejlig spinatravioli med pighvar, blegselleri og stenbidderrogn. En skøn og velsmagende ret med en lækker sauce.


Hovedretten bestod af berberi andebryst med pommes Anna, haricots verte og en timiansky. Anden var lækker, mør og perfekt stegt og andeskyen var helt fantastisk.


Til dessert fik selskabet en skøn creme brûlèe spicet op med en æblekompot, som der var lidt delte meninger om. Selve kompotten smagte godt, og mens prinsessen syntes at den ikke helt passede ind, mente prinsgemalen, at den var dejlig forfriskende. I hvert fald var portionen stor, og der var nok af den skønne vanillecreme med lækkert karamellåg.

I alt en skøn aften med en dejlig og afslappet betjening. Et sted prinsessen helt klart kan anbefale sine undersåtter at tage vejen ud til.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar