søndag den 14. april 2013

Vietsense - Anmeldelse

For en uge siden var prinsessen i teatret og se forestillingen Med lov skal man vand tygge, som er en sjov og vedkommende revy om love og regler. Efter den tur var det tid til at få noget godt at spise, og prinsessens hofdame reserverede et bord gennem earlybird på Vietsense på Frederiksberg.Menuen var sat og efter et stykke tid kom forretten som besod af forskellige små hapsere. Friske forårsruller med rejer, friterede tigerrejer, forårsruller med svinekød, wontons med rejer og dumplings med svinekød. Alle meget fine små hapsere med gode dips til.


Hovedretten bestod af en kedelig oksekødsret, hvor prinsessen både måtte bede om chili og soya for at få lidt mere smag frem i retten. Lidt mere frisk koriander ville heller ikke have skadet retten.

Både prinsessen og hofdamen havde hørt meget godt om restauranten, men desværre levede den ikke op til forventningerne, og er man på disse kanter og til asiatisk mad, vil prinsessen til enhver tid vælge at gå på Chai Wong på den anden side af gaden i stedet for.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar