tirsdag den 16. april 2013

Tokyo Restaurant - Anmeldelse


I sidste uge var prinsessen ude med to af sine undersåtter, og valget faldt på den japanske restaurant Tokyo, som efter sigende er den ældste japanske restaurant i Skandinavien. Her kan man vælge enten at sidde ved almindelige borde eller på tatamimåtter, og selvfølgelig valgte prinsessen måtterne.


Selskabet valgte at kaste sig over menuerne, den ene en sukiyaki og den anden en sashimi. Til forret blev der serveret spinat, kylling, omelet, bønnespirer og edemamebønner. Selvom prinsessen desværre ikke har været i Japan og derfor kan vurdere om smagen er autentisk, smagte de små retter anderledes og overbevisende.


Herefter kom der en god og salt misosuppe med lidt grøntsager.


Sukiyaki er grøntsager og oksekød tilberedt ved bordet i en varm pande. En lidt kedelig og tung ret, som godt kunne have brugt lidt friskhed og knas i grøntsagerne.


Prinsessen glemte at spørge til sashimien, men den så lækker ud og de hele blev spist op.


Aftenens store skuffelse var - som sædvanlig på en asiatisk restaurant - desserten, som besod af en billig og iset vanilleis med "chokolade"sauce, vaffel og appelsin? Desværre en dårlig afslutning på et dejligt måltid i hyggelige opgivelser.

Betjeningen var god, der kom også japanere for at spise, og maden pånær desserten var rigtig fin.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar