lørdag den 4. maj 2013

Brasserie Petri - Anmeldelse

Sidste weekend inviterede prinsessen prinsgemalen ud at spise for at råde bod på mange dages fravær med arbejde, venner og andre vigtige,  royale gøremål.

De kiggede på foodie.dk og besluttede sig for at prøve Brasserie Petri. På vejen ind mødte de Ole Henriksen, som med sit blændende smil forsikrede prinsessen om, at der var noget godt i vente i den stort set tomme restaurant.


Menukortet var meget overskueligt og mindede i sit format om et kort fra en café. Prinsessen valgte kyllingerilette med rygeost, syrlige agurker og ristet brød. En fin og forårsagtig forret, der var meget mild i smagen.


Hovedretterne var alle baseret på et stykke kød med valget mellem 3 forskellige slags kartofler samt 3 saucer eller 2 kryddersmør. Prinsessen valgte en lækker lammefilet med rødvinssauce og pomfritter, som alt smagte ganske udemærket. Kødet var stegt som det skulle og fritterne var ok.


Til dessert fik prinsessen rabarber i 3 variationer; candyfloss, som kun smagte af sukker samt en fin og syrlig rabarbergele og en lækker skefuld rabarbersorbet.

På hjemmesiden står der, at Brasserie Petri serverer moderne italiensk med skaninavisk kant, hvilket prinsessen har lidt svært ved at se. Maden er udemærket, men hvis de gerne vil skille sig ud fra mængden af gode spisesteder i København skal de oppe sig gevaldigt i vovemod, især i hovedretterne, før prinsessen gæster stedet igen.

2 kommentarer:

  1. Ærgerligt at de ikke skilte sig mere ud. Det ser ellers vældig hyggeligt ud med candyfloss (selvom det smagsmæssigt aldrig rigtig har sagt mig noget). Til gengæld er det da ret sjovt, at du er stødt på Ole Henriksen - han virker supersympatisk :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, candyfloss er ret nostalgisk og det kunne have været fantastisk med den syrlige rabarber, men det skete desværre ikke her. Ole Henriksen ser lige så godt og vendlig ud i virkeligheden som på TV!

      Slet