tirsdag den 27. august 2013

Limfjordens perle Mors

De sidste to weekender har prinsessen tilbragt hos eksilforældrene på Mors. Første weekend var ren afslapning med tiltrængt forkælelse, mens den anden var i embeds medfør, da hun var til Kulturmøde på Mors. Tilbage til den første weekend, som var fyldt med lækkerier.


Nevøen og niecen var på besøg, og opførte sig forholdsvist ordentligt. Og når børn er stille, så synes prinsessen at de er meget lækre.


Mette Blomsterbergs opskrift på citronmåne blev afprøvet, og det var bestemt ikke sidste gang prinsessen bager den kage.


En af sommertraditionerne består af at køre til Vorupør, købe fiskefrikadeller hos fiskemanden og så sætte sig i en gryde med udsigt over vandet med eksilmoderens hjemmebagte rugbrød og lune fiskefrikadeller. LÆKKERT!


Eksilforældrene skulle også smage en af kagefavoritterne chokolade, lakrids og citronkagen, og den faldt bestemt i deres smag.


Eksilfaderen stegte pølser, som han var meget stolt af - og så var de helt varme inden i, hvilket han tit og ofte prædiker over for alle dem han kan komme i nærheden af. Prinsessen skamroste da også pølserne, for de var også lækre - sammen med de nyopgravede kartofler!


Og eksilmoderens roulade er der ingen der kan sige nej til - og det har de aldrig kunnet. Simpel men fantastisk lækker!


Og et smut hen for at kigge på kæmpemøllerne i Thy. Virkelig kæmpe!!!

4 kommentarer:

 1. ÅÅååååårhhh... jeg har lige STOR-SAVLET over dine kager. Er du vimmer, du laver mange smukke, smukke og savlfremkaldende kager :) Kh, M

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det og i lige måde. Var meget imponeret over din lækre cheesecake!

   Slet
 2. Ja kagerne ser skisme lækre ud! Jeg har også afprøvet Blomsterbergs citronmåne og den er virkelig lækker!
  Det ligner nogle hyggelige uger på Mors :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kagerne var et hit, og Blomsterbergs citronmåne er bare skøn! Ja, dejlige to weekender på Mors var det!

   Slet