søndag den 1. september 2013

En dejlig dag på Skydebanens Legeplads


Når prinsessen er i civil arbejder hun for at give gode kunst og kulturoplevelser til Vesterbros børn og deres familier. I dag var hun taget ud på Skydebanens Legeplads, hvor der altid er en masse børn, for at fejre efterårets komme.


Temaet var vind, og her kunne børnene lave deres egen vindmølle, en drage eller en uro, og heldigvis kom der mange og ville være med.


De håndtrykte drager med motiv af Io Helweg var et hit, og børnene fik lavet nogle fine drager. Hos Io kan man købe et dragesæt, hvis man har lyst til at kaste sig over det selv.


Prinsessen var især imponeret over denne pige, der var rigtig dygtig til at male indenfor stregerne.


Og se, hvor stolt denne dreng var over sin flotte vindmølle med masser af glimmer, som faren dog ikke var så begejstret for...


Og der blev lavet fine uroer, som hang i træerne og vajede i vinden og skabte god stemning med deres fine bjældelyde.


Dagen blev afrundet med en koncert med The Bottleboys, som var fantastisk underholdning. Desværre sluttede dagen lidt tidligere end prinsessen havde håbet, men et kraftigt regnskyl lukkede festen, men heldigvis var der mange glade børn og forældre, som havde haft en dejlig dag, og så har prinsessen det godt.

Resten af søndagen skal bruges på at slappe en smule af efter en hård august med kun 5 fridage og 50 overarbejdstimer, og måske skal der læses en lille smule faglitteratur, da prinsessen snart skal til eksamen igen... Men først sushi!

God søndag!

2 kommentarer: