onsdag den 23. oktober 2013

Atlas bar - en anmeldelse

I sidste uge spiste prinsessen frokost på Atlas Bar på Studiestræde sammen med en af sine undersåtter og hendes mand. Dagen var en skøn og solrig efterårsdag, så frokosten blev indtaget i efterårssolen udenfor.


Selskabet startede med en lækker grøntsagsjuice, hvor prinsessen valgte en med gulerødder, rødbeder, æble og ingefær. Ikke en dårlig kombination.


Herefter kom en lækker hoikkadosuppe med karry og ristede græskarkerner. Dejlig varmende og med en skøn og fyldig smag. Herefter var prinsessen godt mæt, men en dagens salattallerken skulle også prøves af.


Heldigvis kun til deling for der var masser, og det smagte alt rigtigt godt, så er du på disse kanter af byen kan stedet klart anbefales til en lækker og sund frokost - eller aftensmad.

6 kommentarer:

 1. Der har jeg også spist for et godt stykke tid siden. Havde helt glemt alt om stedet. Tak for anmeldelsen, og påmindelsen af stedet. Vi havde også en rigtig god oplevelse da vi var der.

  SvarSlet
  Svar
  1. Godt at høre at det ikke var en engangsforteelse og at du også har haft en god oplevelse Sine. Og ja, det er dejligt lige at få en reminder på nogle steder en gang imellem.

   Slet
 2. Årh begge retter ser himmelske ud - elsker når at en salat tallerken viser sig, at være alt andet end en omgang snittet iceberg + det løse. Yum :D

  - Anne

  SvarSlet