torsdag den 3. oktober 2013

Wokbaren - en anmeldelse

I fredags var prinsessen ude at lufte en af sine undersåtter, og besluttede sig for at invitere hende på Wokbaren, som ligger på Halmtorvet. Hun er ofte cyklet forbi og tænkt, at det måtte prøves, og da chancen kom tog hun den.

Stedet er hyggeligt omend en smule mørkt, men asiatisk trendy og rart. Tjenerne er søde og smilende og gør hvad de kan for at opveje kvaliteten af maden.


Prinsessen startede med en tum kha, som er en kokosmælk suppe. Den var udemærket men manglede dybde i smagen. Undersåtten fik friske forårsruller, som også var fine. Ved nabobordet havde de fået en all round platé til fire, som de to kvinde høj sagtens kunne fortære som forret. Den var efter sigende udemærket.


Til hovedret fik prinsessen en gennemsnitlig wokret med and og grøntsager østerssauce. Ingen overraskelser der, og heldigvis havde grøntsagerne stadig sprødhed i sig. Værre var det for undersåtten, som havde valgt en tapastallarken med forskellige retter. Hun fik 2 utroligt tørre andespyd, som enten havde været opvarmet eller fået usandsynligt alt for meget varme i ovnen - der var ingen tvivl om, at anden var helt død. Skuffende var det, at der stod at det var forskellige tapas, og det så viste sig, at to af dem var det samme. Resten af også en skuffende affære med meget lidt smag og finesse, som man ville forvente til en pris til 159 kr.

Alt i alt er wokbaren et hyggeligt sted at sidde, men til prisen havde prinsessen forventet en bedre kvalitet og anbefaler sine undersåtter at kigge forbi de andre lækre thairestauranter på og omkring Halmtorvet, som er meget mere value for money.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar