torsdag den 17. oktober 2013

Ribs


Prinsessen får ofte en pakke fra slagteren med lidt blandet, og noget af det der næsten altid er tilbage er ribbenene, men det er nu fortid, efter hun har fundet en fantastisk opskrift på barbequemarinade med udgangspunkt i denne.

Barbeque ribs
2 pers

1 kg ribben
2 laurbærblade
3 sorte peberkorn

2 dl ketchup
1/2 dl olivenolie
2,5 spsk brun farin
1,5 spsk soya
2 fed presset hvidløg
2 tsk paprika
1 tsk chili
1 tsk cayenne peber

Kog ribben i vand med krydderierne i ca 30 minutter eller til kødet er mørt
Lad det køle af

Bland alle ingredienserne til marinaden
Kom marinaden i en pose sammen med de afkølede ribben
Masser marinaden godt ind i kødet og lad det stå på køl i minimum 12 timer og gerne længere
Læg kødet i et ildfast fad og kom det i en 240 grader varm ovn i ca 15-20 minutter. Hold øje med at det ikke branker. Det er selvfølgelig bedst på en grill, hvis man laver det om sommeren eller har adgang til en sådan på en kold efterårsdag...
Server med en god cole slaw eler salat

Selv prinsgemalen, som ikke er meget til at spise med fingrene, er ret så vild med benene, så det er ikke sidste gang de kommer i ovnen.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar