mandag den 14. oktober 2013

Rom

Mens mange holder deres efterårsferie nu, tog prinsessen sin ferie for en uge side, hvor hun og eksilforældrene tog på eventyr i Rom. Det blev til fire fantastiske dage med varme, gamle mursten og masser af god mad.
Prinsessen kan klart anbefale sine undersåtter at tage en tur til Rom. Byen udforskes bedst til fods, for der er masser af hyggelige små gader man kan fare vild i og utallige trattorier og gelateriaer, hvor man kan få stillet sin sult. Alt for mange faktisk. Så kom bare afsted!

6 kommentarer:

 1. Åhh, hvilket dejligt gensyn med Rom på alle dine fine billeder :-)
  Jeg var 6 dage i Rom i sommerferien og det var bare en skøn tur. Der var så meget at se på og så mange ting at opleve... der tager jeg gerne ned igen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det var min første gang og jeg håber bestemt ikke det er den sidste. Godt at høre fra dig, havde frygtet at du var blevet helt væk. Det er jo længe siden du sidst har blogget. Håber alt er vel!

   Slet
 2. Jeg har aldrig været i Rom. Men du frister lidt med alle dine fine billeder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg tilslutter mig koret af de begejstrede, som synes at Rom er helt fantastisk. Meget anbefalelsesværdigt - også her i oktober, hvor sommeren lige bliver forlænget en smule!

   Slet
 3. En eller anden dag så SKAL jeg til Rom! Det er måske ikke det mest eksotiske sted i verden, men det er absolut mit drømme rejsemål! Og det gode er jo, at det ikke er udenfor rækkevidde :o) Meeen jeg tror lige vi venter et par år eller 3 til junior og lillebror enten er store nok til at være med eller blive hjemme :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er en fantatisk by - så glæd dig!

   Slet